Golden Healer edelsteen obelisk, nr.10

202.00 incl. btw

Edelsteen obelisk van Golden Healer uit Madagaskar. De edelstenen obelisk is 18 cm hoog en 1,343 kilo. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 1000000086348 Categorie:

Beschrijving

De edelsteen obelisk Golden Healer nr.10 kopen

Prachtige obelisk van de half-edelsteen Golden Healer. De vindplaats van deze Golden Healer is Madagaskar. De obelisk is 18 x 8 x 7,5 cm en 1343 gram. Prachtige Golden Healer om bijvoorbeeld ter decoratie in je woning of kantoor te zetten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Golden Healer edelsteen obelisk

Een Golden Healer obelisk is een specifieke vorm van kristal die bekend staat om zijn spirituele en genezende eigenschappen. Hier is een uitleg van de werking van een Golden Healer obelisk:

Genezing en balans: Golden Healer kristallen worden vaak beschouwd als krachtige genezers. Ze kunnen helpen bij het balanceren van de chakra’s en het herstellen van harmonie in het lichaam en de geest. Deze obeliskvorm kan de energie van het kristal concentreren en richten op specifieke gebieden van het lichaam of de aura die genezing nodig hebben. Zuivering en transformatie: Golden Healer obelisken worden geassocieerd met zuivering en transformatie op zowel fysiek als spiritueel niveau. Ze kunnen helpen bij het verwijderen van negatieve energieën, emotionele blokkades en ongewenste patronen, en ze bevorderen persoonlijke groei en transformatie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Golden Healer obelisk perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de chakrabalans en transformatie die de Golden Healer te bieden heeft? Bestel deze Golden Healer dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.