Golden Healer edelsteen obelisk nr.05

51.00 incl. btw

Edelsteen obelisk van Golden Healer uit Madagaskar. De edelstenen obelisk is 11,5 cm hoog en 231 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561202109 Categorie:

Beschrijving

De edelsteen obelisk Golden Healer nr.5 kopen

Prachtige obelisk van de half-edelsteen Golden Healer. De vindplaats van deze Golden Healer is Madagaskar. De obelisk is 11,5 x 3,5 x 3,5 cm en 231 gram. Prachtige Golden Healer om bijvoorbeeld ter decoratie in je woning of kantoor te zetten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Golden Healer edelsteen obelisk

Een Golden Healer obelisk is een specifieke vorm van kristal die bekend staat om zijn spirituele en genezende eigenschappen. Hier is een uitleg van de werking van een Golden Healer obelisk:

Helende energie: De obeliskvorm van het Golden Healer kristal kan fungeren als een energetische zender en ontvanger. Het kan helende energie sturen naar specifieke gebieden of personen en ook helende energie ontvangen om zichzelf op te laden. Meditatie en mindfulness: Tijdens meditatie kan het vasthouden of plaatsen van een Golden Healer obelisk je helpen dieper in meditatieve staten te gaan, je geest te kalmeren en je te verbinden met hogere spirituele rijken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Golden Healer obelisk perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de helende energie en kalmering die de Golden Healer te bieden heeft? Bestel deze Golden Healer dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.