Golden Healer edelsteen obelisk nr.04

54.00 incl. btw

Edelsteen obelisk van Golden Healer uit Madagaskar. De edelstenen obelisk is 12,5 cm hoog en 243 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561202093 Categorie:

Beschrijving

De edelsteen obelisk Golden Healer nr.4 kopen

Prachtige obelisk van de half-edelsteen Golden Healer. De vindplaats van deze Golden Healer is Madagaskar. De obelisk is 12,5 x 3,5 x 3,5 cm en 243 gram. Prachtige Golden Healer om bijvoorbeeld ter decoratie in je woning of kantoor te zetten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Golden Healer edelsteen obelisk

Een Golden Healer obelisk is een specifieke vorm van kristal die bekend staat om zijn spirituele en genezende eigenschappen. Hier is een uitleg van de werking van een Golden Healer obelisk:

Versterking van intenties: Deze kristallen kunnen je intenties en affirmaties versterken. Als je specifieke doelen of wensen hebt, kan het gebruik van een Golden Healer obelisk je helpen om je energie te concentreren en je intenties krachtiger te maken. Spirituele groei: Golden Healer kristallen bevorderen spirituele groei en bewustwording. Ze helpen je om dieper in jezelf te kijken, je intuïtie te ontwikkelen en spirituele inzichten te verkrijgen. Ze kunnen je ook helpen bij het openen van hogere bewustzijnsniveaus.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Golden Healer obelisk perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de spirituele inzichten en bewustwording die de Golden Healer te bieden heeft? Bestel deze Golden Healer dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.