Golden Healer edelsteen obelisk nr.02

55.00 incl. btw

Edelsteen obelisk van Golden Healer uit Madagaskar. De edelstenen obelisk is 12 cm hoog en 256 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561202079 Categorieën: , ,

Beschrijving

De edelsteen obelisk Golden Healer kopen

Prachtige obelisk van de half-edelsteen Golden Healer. De vindplaats van deze Golden Healer is Madagaskar. De obelisk is 12 x 4 x 4 cm en 256 gram. Prachtige Golden Healer om bijvoorbeeld ter decoratie in je woning of kantoor te zetten.

De werking van de Golden Healer edelsteen obelisk nr.2

Een obelisk gemaakt van Golden Healer-kristal is een bijzondere en krachtige edelsteen die verschillende energetische eigenschappen heeft. Hier zijn enkele mogelijke werkingen van een Golden Healer-obelisk: Zuivering en transformatie: Golden Healer-kristallen worden gezien als krachtige zuiveraars van negatieve energieën. Ze kunnen helpen oude patronen en negatieve overtuigingen los te laten en transformatie en vernieuwing te bevorderen. Versterking van intenties: De Golden Healer kan worden gebruikt om je intenties en doelen te versterken. Door je intenties helder en positief te formuleren, terwijl je met de obelisk mediteert of ermee werkt, kun je je manifestatiekracht vergroten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Golden Healer obelisk perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zuivering en manifestatiekracht die de Golden Healer te bieden heeft? Bestel deze Golden Healer dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.