Golden Healer edelsteen obelisk nr.01

57.00 incl. btw

Edelsteen obelisk van Golden Healer uit Madagaskar. De edelstenen obelisk is 13 cm hoog en 270 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561202062 Categorieën: , ,

Beschrijving

Golden healer edelsteen obelisk kopen

Prachtige obelisk van de half-edelsteen Golden Healer. De vindplaats van deze Golden Healer is Madagaskar. De obelisk is 13 x 3,5 x 3,5 cm en 270 gram. Prachtige Golden Healer om bijvoorbeeld ter decoratie in je woning of kantoor te zetten.

De werking van de Golden Healer edelsteen obelisk nr.1

Een obelisk gemaakt van Golden Healer-kristal is een bijzondere en krachtige edelsteen die verschillende energetische eigenschappen heeft. Hier zijn enkele mogelijke werkingen van een Golden Healer-obelisk: Helende energie: Golden Healer staat bekend om zijn helende eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor zowel fysieke als emotionele genezing. De energie van de Golden Healer kan helpen bij het balanceren van het lichaam en het herstellen van de energetische harmonie. Spirituele groei: Deze steen wordt geassocieerd met spirituele groei en bewustwording. Het kan je helpen je spirituele pad te verkennen, spirituele inzichten te verkrijgen en een dieper begrip van jezelf te bereiken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Golden Healer obelisk perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de spirituele groei en emotionele genezing die de Golden Healer te bieden heeft? Bestel deze Golden Healer dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.