Geagatiseerd Versteend houten schaal

242.00 incl. btw

Handgeslepen schaal van Geagatiseerd Versteend hout uit Indonesië. Dit edelsteen kunstwerk is 3,461 kilo en 27,5 cm. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561204929 Categorieën: ,

Beschrijving

De Geagatiseerd Versteend houten schaal kopen 

Bijzondere schaal van de half-edelstenen Versteend hout en Agaat. Deze schaal is 3832 gram in gewicht en 27,5 x 25,5 x 9 cm, de vindplaats van deze Versteend hout en Agaat is Indonesië. Prachtig stuk om ter decoratie in je woonkamer te plaatsen en daar van de energie te genieten. Let op! Het stuk dat je ontvangt kan afwijken van de foto, iedere steen is uniek!

De werking van de Versteend hout met Agaat schaal

Agaat staat bekend om zijn vermogen om balans en harmonie te bevorderen. Het helpt bij het in evenwicht brengen van emoties, gedachten en energieën, waardoor innerlijke rust en kalmte ontstaat.

Versteend hout staat symbool voor kracht en duurzaamheid. Het kan helpen bij het opbouwen van mentale en fysieke kracht, terwijl het ook standvastigheid en volharding bevordert.

Het versteningsproces begint wanneer mineralen in het grondwater langzaam doordringen in de poriën van het hout. Na verloop van tijd vervangen deze mineralen de organische materialen in het hout, terwijl ze de oorspronkelijke structuur van het hout behouden. Tegelijkertijd kunnen er holtes ontstaan in het hout, die later worden opgevuld met mineralen, zoals kwarts, jaspis, opaal, agaat of chalcedoon, die worden afgezet door het grondwater. Deze mineralen kristalliseren en vormen de kenmerkende geode-achtige holtes die bekend staan als agaten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Versteend hout en Agaat schaal perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het evenwicht in emoties en rust die de Agaat edelsteen te bieden heeft? Bestel de schaal dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.