Fuchsiet cut base stuk 1250-1500 gram

75.00 incl. btw

Fuchsiet cut base stuk van 1250 – 1500 gram.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561194534 Categorie:

Beschrijving

Fuchsiet cut base stuk 1250-1500 gram kopen

Fuchsiet cut base stuk van 1250 – 1500 gram. Let op! ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.

De werking van Fuchsiet

Fuchsiet staat voor zelfbeschikking, zelfverzekerdheid en bescherming. Het is een fijn kristal voor mensen die snel last hebben van andermans emoties of snel dingen persoonlijk aantrekken. Fuchsiet kan zorgen voor balans in relaties en vriendschappen en vermindert strijd of machtsverschillen hierin. Het mineraal heeft een heilzame werking bij jeuk, ontstekingen en zenuwklachten. Fuchsiet kan negatieve energie tegenhouden. De steen heeft een positief effect op de ruggengraat en spieren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Fuchsiet cut base 

Past dit mooie ruwe stuk perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de balans en de bescherming die de Fuchsiet te bieden heeft? Bestel het half gepolijste stuk direct online bij moonchildren ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.