Fossiel Ammonieten paar nr.13

250.00 incl. btw

Groot Ammonieten paar uit Madagaskar. Dit stuk is 19 cm en 1,295. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561202550 Categorie:

Beschrijving

Fossiele ammonieten paar nr.13 kopen

Fossiel ammonietenpaar van 19 x 14,5 x 4 cm. Deze stukken samen wegen 1295 gram. De vindplaats van deze Ammoniet is Madagaskar. Je ontvangt het paar zoals op de foto, hij is gepolijst en opengezaagd zodat alle kamers goed te zien zijn. Je kunt hem bijvoorbeeld neerzetten ter decoratie in je woning of praktijkruimte om daar van de energie te genieten.

De werking van de fossiele ammoniet 

Een fossiele ammoniet uit Madagaskar kan een fascinerend en waardevol stuk zijn voor verzamelaars en geïnteresseerden in paleontologie. Hier is wat informatie over fossiele ammonieten uit Madagaskar: Herkomst: Madagaskar staat bekend om zijn overvloedige aanbod van fossiele ammonieten. Deze prehistorische schelpdieren leefden in een ver verleden en hun overblijfselen zijn bewaard gebleven in de sedimentlagen van het eiland. Leeftijd: Fossiele ammonieten behoren tot de oudste overblijfselen van zeedieren op aarde en dateren vaak tot het Mesozoïcum dat zich uitstrekte van ongeveer 252 miljoen jaar geleden tot 66 miljoen jaar geleden. Ze zijn dus miljoenen jaren oud.

Harmonie en balans: Ammonieten staan symbool voor harmonie en balans. Hun spiraalvormige schelp wordt vaak gezien als een representatie van de levenscyclus en de voortdurende verandering. Ze kunnen herinneren aan de noodzaak om evenwicht te vinden in het leven en te accepteren dat verandering een natuurlijk onderdeel is van onze spirituele reis. Diepe wijsheid: Omdat ammonieten miljoenen jaren oud zijn en hebben overleefd in verschillende geologische tijdperken, worden ze soms beschouwd als dragers van oude wijsheid. Het dragen of bezitten van een ammoniet kan helpen bij het verkrijgen van inzicht en wijsheid, vooral op spiritueel en filosofisch gebied.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze ammoniet perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de wijsheid en acceptatie die de ammoniet te bieden heeft? Bestel deze ammoniet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van het fossiel jou extra steun biedt.