Fluoriet regenboog half gepolijst nr.8

192.00 incl. btw

Fluoriet regenboog stuk half gepolijst. Dit prachtige stuk is afkomstig uit China. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561194374 Categorie:

Beschrijving

Fluoriet regenboog half gepolijst nr.8 kopen

Fluoriet regenboog stuk half gepolijst. De prachtige stuk is afkomstig uit China. Het stuk is 8,5 cm lang, 6 cm breed en 11 cm hoog. Het half gepolijste Fluoriet stuk weegt 1,24 kg.

De werking van Fluoriet regenboog

Fluoriet regenboog is een goede steen voor HSP-ers. De steen kan je beschermen tegen psychische aanvallen, overprikkeling en energie van andere mensen. Regenboog Fluoriet bevordert concentratievermogen, flexibiliteit, openheid, zelfvertrouwen en innerlijke rust. Fluoriet regenboog vermindert nekpijn, schouderpijn, spanningen, zenuwpijnen, gewrichtspijnen, puistjes, rimpels, duizeligheid en reuma. Ook vermindert fluoriet regenboog elektromagnetische straling, bijvoorbeeld van computers en telefoons. Het mineraal heeft een positief effect op de tanden, de botten, slijmvliezen en ademhalingswegen. Fluoriet regenboog kan je helpen om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. De steen heeft een kalmerende werking voor de geest.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel fluoriet regenboog direct online 

Past dit mooie stuk perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de openheid en de flexibiliteit die de regenboog Fluoriet te bieden heeft? Bestel het sculptuur direct online bij spirituele webshop moonchildren en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.