Florida water

15.00 incl. btw

Florida water; heilig water met alcohol uit Peru

Dit is het échte Florida water op alcoholbasis uit Peru ofwel ‘Agua de Florida’ van Lanman & Kemp Barclay. Florida water staat bekend om zijn spirituele reinigende en beschermende eigenschappen. Zo verwijdert floridawater negatieve energie uit je aura en huis. Het water wordt ook voor diverse andere occulte zaken en in diverse spirituele stromingen gebruikt.

Florida water; heilig water met alcohol uit Peru

Dit is het échte Florida water op alcoholbasis uit Peru ofwel 'Agua de Florida' van Lanman & Kemp Barclay. Florida water staat bekend om zijn spirituele reinigende en beschermende eigenschappen. Zo verwijdert floridawater negatieve energie uit je aura en huis. Het water wordt ook voor diverse andere occulte zaken en in diverse spirituele stromingen gebruikt. Dit is dus het Florida water dat o.a. gebruikt wordt door de Sjamanen, zei noemden het overigens niet Florida water, maar 'Spirit Water'. Florida water is niet alleen bekend bij de Sjamanen. Het wordt in o.a. Hoodoo, Santeria en Espiritismo rituelen gebruikt, ook andere bij andere spirituele stromingen en volkeren gebruiken het heerlijk ruikende water, zowel in spirituele als non-spirituele context. Enfin.

Omdat floridawater zo populair was en nog steeds is, kun je tegenwoordig verschillende varianten florida water kopen. Zo kan je Florida water kopen op waterbasis en enkel met eau de cologne (parfum) en florida water spray. De inhoud van al deze soorten florida water flesjes waarvan de inhoud veel kan verschillen, per soort water kan het ook een heel andere samenstelling hebben en spoiler.. Deze imitaties komen vaak ook niet uit Peru. Mocht je je overigens afvragen waarom het water dan niet aqua of 'agua de Peru' heet? Dat komt omdat de naam is afgeleid van 'La Florida', de thuisbasis van Juan Ponce de Leon's legendarische Fountain of Youth.

En er is nog een reden.

Het Florida water werd pas later in Peru gemaakt, eerst werd het gemaakt in Amerika (New York). Sjamanen hoorde in de 19e eeuw van het water en zijn het pas daarna gaan gebruiken, sindsdien heeft het een niet meer weg te denken plek gekregen in veel van hun rituelen. Zo wordt het niet alleen gebuikt voor reinigingen en bescherming, maar bijvoorbeeld ook liefdesrituelen.

Florida water met alcohol voor de beste spirituele werking

Florida water zonder alcohol gaat volgens ons idee ook ten koste gaat van de kracht van het Florida water. Denk er maar over na. Vaak eren we de doden ook met alcohol, toch? En ook voor spirituele offers aan energieën worden vaak sigaren en alcoholische dranken gebruikt. We verkopen daarom liever één fles die echt werkt (tenminste voor ons) dan meerdere keuzes te bieden die maar half werken.

Juist de specifieke samenstelling van dit reinigende middel is wat het volgens ons kracht geeft. We geloven dat juist de unieke, bijpassende geur en het gebruik van alcohol bepalend zijn voor het succes van een spirituele reiniging. Natuurlijk mag je ons ook vergelijken met andere webshops die Florida water aanbieden. Je kan in dat geval de originaliteit van het water toetsen aan het label. Hierop staat 'Agua de Florida'.

Florida water specificaties en informatie

• Fles met inhoud van 275 ML.
• Water met alcohol
• Bevat etherische oliën
• De geur is sterk en ruikt naar alcohol, maar tegelijkertijd fris en erg aangenaam.
• Niet geschikt voor inwendig gebruik.
• Kan gevoelige huid en ogen irriteren.

Over de Florida water werking en toepassingen..

Hoe kan je Florida water gebruiken?

Je kan Florida water gebruiken voor verschillende doeleinden op verschillende manieren:

• Voeg Florida water toe aan heet water en reinig je huis fysiek én energetisch in één. (Het water werd vaak gebruikt voor een rituele schoonmaak, voor zowel huizen als personen. Volg eventueel op met het branden van reinigende kruiden, het plaatsen van zwart zout of beschermende edelstenen.)
• Giet wat Florida water in bad om je chakra's en aura te reinigen.
• Fysiek en energetisch reinigen van edelstenen door ze te reinigen met een doekje en Florida Water.
• Spray Florida water over jezelf om je chakra's en aura te reinigen. (let op dat je de water nevel niet in je ogen krijgt).
• Druppel wat water op je kussen en slaap heerlijk rustig en beschermd.
• Verstuif Florida water met een verstuiver in je woonkamer om negatieve energie te verdrijven en het huis energetisch te reinigen.
• Spray in de ruimte om liefdevolle energie te stimuleren.
• Draag Florida water als een beschermende parfum (op je hals, pols en enkels)
• Slok nemen en uitspugen volgens vuurspuug methode om ruimtes op krachtige wijze energetische te reinigen (Traditioneel gebruik, maar let op, gevaarlijk! Tenzij je een ervaren vuurspuwer bent.)
• Voeg Florida water toe aan rituelen gericht op energetische reiniging.
• Schenk in een klein schaaltje als offer en stimuleer tegelijkertijd de mogelijkheid tot contact leggen met energieën

Florida water kopen

Florida water kun je kopen of bestellen bij spirituele webshop Moonchildren, net als veel andere spirituele hulpmiddelen.