Exclusieve handgemaakte armband met labradoriet

299.00 incl. btw

Op voorraad

Beschrijving

Exclusieve handgemaakte armband met Labradoriet

Labradoriet (ook wel Spectroliet) 

  • Oorsprong van de Labradoriet steen: Italië, Groenland, Finland, Rusland, canada en Scandinavië
  • Kleuren van steen: Grijsachtig tot zwart, met blauw en geel 
  • De Labradoriet is een iriserende steen, wat staat voor zijn mooie kleurenspectrum. Dit specifieke kleurenpalet ontstaat doordat de minerale steen licht absorbeert en gelijktijdig ook weerkaatst. 

Spirituele betekenis van de labradoriet steen

Labradoriet is een mystieke en beschermende steen. Hij verhoogt het bewustzijn en zorgt voor verbinding met universele energieën. Op deze manier beschermt de labradoriet je tegen ongewenste energieën en houdt zijn eigen energie daarbij vast. 

Voor mensen die therapie volgen kan de steen ondersteunende hulp bieden (altijd hulp, nooit vervanging) doordat hij negatieve energie opvangt. Hij brengt onderdrukte herinneringen weer terug naar boven. Angsten, onzekerheden, trauma’s hebben eigenschappen die je kunnen beperken. Deze steen kan ondersteuningen bieden bij het geloof in jezelf en het universum te versterken of weer terug te vinden. 

Aan het aura kunnen negatieve energieën kleven, maar labradoriet kan je helpen om deze te verwijderen. Denk hierbij aan negatieve denkvormen, welke hierdoor makkelijker omgebogen kunnen worden tot positieve denkvormen of ondersteunen bij het neutraliseren van de negatieve vormen. 

De steen is een goede begeleider bij veranderingen, zo kan hij helpen bij jezelf te overstijgen. Labradoriet geeft volharding en kracht, zowel in je denken als daden. Bezinning en een betere blik naar je innerlijke, wat ervoor zorgt dat je een betere balans krijgt tussen je intellect en intuïtie (gevoel). 

Voor mensen met een overactieve geest werkt de steen  kalmerend. Loop je vast in je creatieve proces? Dan helpt labradoriet je bij uitstek om je creatieve mindset terug te vinden en nieuwe ideeën te brengen.

Labradoriet is een steen die het etherische en fysieke lichaam in balans brengt, hij zorgt voor harmonie. Hij verhoogt je spirituele wilskracht en mate van bewustzijn. Deze esoterische steen helpt ons om de kennis die we krijgen beter op te nemen. Maar hij helpt ook bij stimuleren van intuïtie. De boodschappen die we in ons onbewuste ontvangen worden hierdoor beter begrepen. 

De Labradoriet steen wordt gekoppeld aan het hartchakra

Extra informatie

Afmetingen 8 cm
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop