Exclusieve armband gemaakt met Pietersiet

287.00 incl. btw

Uitverkocht

Beschrijving

Exclusieve armband gemaakt met Pietersiet

Pietersiet

  • Namibië
  • Goudbruin tot grijsblauw
  • Gevlekt, ironiserend

Pietersiet bevat ‘de sleutels van het koninkrijk der hemelen’. De verbinding tussen alledaags bewustzijn en het spirituele zorgt ervoor dat je herinnerd wordt aan je menselijke spirituele reis. Hij heeft het vermogen dat je aard in het etherische lichaam. 

Het is de visionaire steen die gebruikt kan worden bij de visioenentocht maar ook de sjamaanreizen. Hij werkt heel goed bij beweeglijke meditaties en laat het lichaam tot rust komen zodat er een veranderd bewustzijn ontstaat. 

Pietersiet stimuleert het ‘derde oog’ en de pijnappelklier die verantwoordelijk is voor intuïtie. Ook goed voor diepe spirituele visioenen en voorkennis te verkrijgen. 

Pietersiet laat alles wat door derden is opgelegd verwijderen zoals bv overtuigingen en conditionering. Dat wat niet bij jou zelf hoort wordt opgeruimd. Doordat je steeds meer in verbinding gaat komen met jezelf ga je sneller leugens en waarheid van elkaar onderscheiden. Voor mensen met hardnekkige blokkades kan hij een hulp zijn deze op te heffen zodat je steeds meer naar je eigen bron terugkeert. Hij kan helpen bij het verwerken van oude conflicten en onderdrukte gevoelens. 

Trauma’s uit vorige levens worden eveneens door Pietersiet blootgelegd en opgeruimd. Men kan zich zo bevrijden van trauma’s, geloften, indrukken die niks te maken hebben met het huidige leven. 

Belangrijk bij deze steen is dat hij de eigen waarheid volgt. Een behulpzame en versterkende steen die ervoor kan zorgen dat je slechts je eigen waarheid spreekt en verkent. 

Extra informatie

Afmetingen 9.2 cm