Edelsteenbol Lapis Lazuli ca. 6,5 cm

235.00 incl. btw

Prachtige bol van Lapis Lazuli. De bol is ca. 6,5 cm in doorsnede en weegt 340 gram.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561079497 Categorieën: ,

Beschrijving

De 6,5 cm Lapis Lazuli bol kopen

Egaal gepolijste bol van Lapis Lazuli. De bol is ca. 6,5 cm in doorsnede. De Lapis Lazuli bol weegt 340 gram. Door de bol vorm wordt de energie van de Lapis Lazuli gelijkmatig verdeeld over de ruimte.

De werking van Lapis Lazuli

Lapis Lazuli is de steen van soevereiniteit die je kan helpen om af te stemmen op je innerlijke waarheid. Vriendschappelijke relaties en liefdesrelaties worden versterkt doordat Lapis Lazuli je stimuleert om je te uiten op emotioneel vlak. Het mineraal maakt je eerlijk en oprecht. Lapis Lazuli vermindert duizeligheid, stress en haaruitval. De steen bevordert optimisme, zelfvertrouwen en creativiteit. Lapis Lazuli werkt heilzaam bij bronchitis, aften, keelpijn, amandelontsteking, keelontsteking, jeuk, hoofdpijn, zenuwpijn, eczeem en migraine. Het mineraal heeft een positief effect op de huid, het bloed, het haar, de huid, de milt, het immuunsysteem en het gehoororgaan.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze bol perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan het optimisme en de creativiteit die de Lapis Lazuli te bieden heeft? Bestel de bol direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.