Edelsteenbol Amazoniet 55-60 mm

65.90 incl. btw

Prachtige edelsteenbol van Amazoniet. De gepolijste Amazoniet bol is 55 – 60 mm groot.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561084460 Categorieën: ,

Beschrijving

De edelsteenbol Amazoniet 55 – 60 mm kopen

Prachtige edelsteenbol van Amazoniet. De gepolijste Amazoniet bol is 55 – 60 mm groot. De edelsteenbol weegt ca. 270 gram. De energie wordt gelijkmatig over de ruimte verdeeld door de bolvorm. De vindplaats van de Amazoniet is Madagaskar. Let op! Het is een natuurproduct en kan daarom afwijken van de foto’s. 

De werking van de Amazoniet

Amazoniet wordt ook wel Amazonesteen genoemd. Het is een steen die je evenwicht en balans brengt. De steen kan je helpen om je eigen waarheid onder ogen te zien en daarbij je woorden in daden om te zetten. Amazoniet vermindert stemmingswisselingen, verdriet, angsten, bezorgdheid en negatieve energie. Het mineraal heeft een positief effect op de stofwisseling, de weerstand, de tanden, de hersenen, het zenuwstelsel, de hypofyse en de intuïtie. Amazoniet werkt heilzaam bij een tekort aan calcium. De steen versterkt de wil en zet je weer in je eigen kracht. Amazoniet bevorderd de harmonie met jezelf en tussen mensen en is daarom zeer geschikt om te gebruiken bij het oplossen van conflicten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel de edelsteenbol amazoniet direct online

Past de bol perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de kracht en harmonie die de Amazoniet te bieden heeft? Bestel de edelsteenbol direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.