Dolomiet roze ruw 750-1000 gr.

64.00 incl. btw

Ruw stuk roze Dolomiet van 750 tot 1000 gram, de vindplaats is Marokko. Let op, het stuk dat je ontvangt kan afwijken van de foto.

Op voorraad

Beschrijving

De ruwe roze Dolomiet kopen

Stuk ruwe roze Dolomiet uit Marokko. Dit stuk Dolomiet is 750 tot 1000 gram. De maten kunnen variëren naargelang hoe dik of dun het stuk is. Let op! Het stuk dat je ontvangt kan dus afwijken van de foto in vorm en formaat, maar ook iets in kleur.

 

De werking van Dolomiet roze ruw

Dolomiet is een steen die kalmte en een gevoel van veiligheid (bij kinderen) kan geven. Dolomiet is een helende steen bij fysieke vergiftigingsverschijnselen en ziekte. Bij kinderen kan het goed helpen tegen nachtmerries en driftbuien. Je kunt er baat bij hebben om deze steen bij je te dragen wanneer je wilt afvallen. Ook kan Dolomiet je helpen bij het overwinnen van schadelijke gewoontes zoals eet, seks of drugsverslavingen. Dolomiet stimuleert het hartcentrum en helpt je om mededogen en waardering te ervaren. Het mineraal vermindert angst, woede en stress. Dolomiet bevordert liefde, kalmte en stabiliteit. De steen werkt heilzaam bij hoofdpijn, trombose en spierpijn. Dolomiet heeft een positieve werking op het zenuwstelsel, bloedvaten, botten, hart, lever, spijsvertering en stofwisseling.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

 

Bestel direct online
Past deze ruwe Dolomiet roze perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de kalmte of hulp bij angst of stress die de Dolomiet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de ruwe Dolomiet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.