Citrien ring zilver rond brede band – 18,5

125.00 incl. btw

Mooie zilveren Citrien ring met brede band maat 18,5. De Citrien ring is 1,5 cm hoog.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561078797 Categorieën: ,

Beschrijving

De Citrien ring zilver rond brede band kopen

Deze mooie Citrien ring is gemaakt van 925 sterling zilver en heeft een brede band. De zilveren Citrien ring is 1,5 cm hoog en weegt 10 gram. De ring heeft de maat 18,5 en is handgemaakt in India.

De werking van de Citrien ring zilver rond brede band

Citrien is een hartverwarmende steen die je vrolijk stemt. Let op: deze steen wordt vaak gemaakt door het zelf branden/verhitten van Amethist. Door Amethist op hoge temperatuur te verhitten wordt hij donkergeel. De eigenschappen zijn hierdoor in vergelijking met de natuurlijke soort minder sterk. Let daarom op dat je niet de verhitte (ook wel gebrande Citrien genoemd) versie koopt voor healing doeleinden. De natuurlijke Citrien heeft op natuurlijke wijze zijn gouden kleur gekregen. Bij moonchildren vermelden we het altijd al de Citrien verhit is. Staat er niets in de productnaam dan is de Citrien op natuurlijke wijze gevormd. De steen staat voor openheid, levenslust, levensmoed en vitaliteit. Ook kan de steen je zelfvertrouwen een boost geven. Het mineraal stimuleert het concentratievermogen en de creativiteit. Hij heeft een positieve werking op de zenuwen, de maag, de milt en de alvleesklier. Citrien vermindert faalangst, zwaarmoedigheid, depressies en angsten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Citrien ring perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan concentratie en zelfvertrouwen die de Citrien ring te bieden heeft? Bestel de Citrien ring direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.