Citrien natuur puntje 30-40 gram

78.85 incl. btw

Geslepen puntje half-edelsteen Citrien, een puntje tussen 30-40 gram. Vindplaats van deze Citrien is Brazilië. Foto is ter indicatie.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561197245 Categorie:

Beschrijving

Het geslepen puntje Citrien 30-40 gram kopen

Mooie kwaliteit Citrien in een puntje geslepen, deze komt uit Brazilië. Deze half-edelstenen punt zit qua gewicht tussen 30 en 40 gram en kan heel tot half helder zijn. Let op! Hij wijkt af van de foto.

De werking van de Citrien geslepen Brazilië

Citrien half-edelsteen, een variëteit van kwarts met een gele tot goudbruine kleur, wordt zowel voor zijn esthetische als voor zijn vermeende helende eigenschappen gewaardeerd. Citrien staat bekend als de ‘steen van de zon’ en wordt geassocieerd met positiviteit en overvloed. Citrien kan positieve energie aan trekken en behouden. Zelfvertrouwen en Eigenwaarde: Het wordt vaak gebruikt om zelfvertrouwen te vergroten en een gevoel van eigenwaarde en zelfstandigheid te versterken. Manifestatie en Creativiteit: Citrien wordt geacht de creativiteit te stimuleren en kan helpen bij het manifesteren van persoonlijke intenties en doelen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Citrien natuur perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de positiviteit en creativiteit die deze geslepen Citrien punt te bieden heeft? Bestel de natuurlijke Citrien dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.