Citrien natuur puntje 20-30 gram

58.75 incl. btw

Geslepen puntje half-edelsteen Citrien, een puntje tussen 20-30 gram. Vindplaats van deze Citrien is Brazilië. Foto is ter indicatie.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561197238 Categorie:

Beschrijving

Het geslepen puntje Citrien 20-30 gram kopen

Mooie kwaliteit natuurlijke Citrien in een puntje geslepen, deze komt uit Brazilië. Deze half-edelsteen zit qua gewicht tussen 20 en 30 gram en kan heel tot half helder zijn. Let op! Hij wijkt af van de foto.

De werking van de Citrien geslepen Brazilië

Citrien, een variëteit van kwarts met een goudbruine tot gele kleur, wordt zowel voor zijn esthetische als voor zijn vermeende helende en spirituele eigenschappen gewaardeerd. Citrien staat bekend als de ‘steen van de zon’ en wordt geassocieerd met positiviteit en overvloed. Het wordt verondersteld om positieve energie aan te trekken en te behouden. Zelfvertrouwen en Eigenwaarde: Het wordt vaak gebruikt om zelfvertrouwen te vergroten en een gevoel van zelfstandigheid en eigenwaarde te versterken. Creativiteit en Manifestatie: Citrien kan helpen de creativiteit te stimuleren en kan helpen bij het manifesteren van persoonlijke doelen en intenties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Citrien natuur perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de positiviteit en zelfstandigheid die deze geslepen punt Citrien te bieden heeft? Bestel de natuurlijke Citrien dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.