Citrien lemon ring zilver markies facet groot – verstelbaar

104.00 incl. btw

Zilveren ring in markies facet geslepen Citrien. De natuurlijke Citrien halfedelsteen is ca. 25×10 mm. Het gewicht is 7,6 gram.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561078810 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

De zilveren ring Citrien facet kopen

Deze mooi grote ring met een Citrien edelsteen (natuurlijk) erin heeft een verstelbare band. Het zilver in dit mooie sieraad is 925 sterling en de ring is handgemaakt in India. Gaaf om je outfit mee af te maken, combineer hem ook met de Citrien hangers en/of oorbellen!

De werking van de Citrien zilveren ring

Citrien is een bijzondere gewilde en daarom ook wat duurder kristal. Let op: Deze edelsteen wordt vaak gemaakt door het zelf branden/verhitten van Amethist. De echte natuurlijke Citrien heeft op natuurlijke wijze zijn gouden kleur gekregen. Bij moonchildren vermelden we het altijd als de Citrien verhit is. Staat er niets in de productnaam dan is de Citrien op natuurlijke wijze gevormd. Citrien is een hartverwarmende steen die je vrolijk stemt. De steen staat voor openheid, levenslust, levensmoed en vitaliteit. Ook kan de steen je zelfvertrouwen en een boost geven. De steen trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit te delen met anderen. Citrien vermindert faalangst, zwaarmoedigheid, depressies, angsten en fobieën. Het mineraal bevordert concentratievermogen, zelfrespect, individualiteit, extraversie, levensvreugde en creativiteit. Citrien heeft een positieve werking op de zenuwen, maag, milt en alvleesklier. Ook stimuleert hij zelfverwezenlijking.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze markies facet geslepen Citrien ring in zilver perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan het zelfvertrouwen en succes die de Citrien halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de zilveren ring met Citrien direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.