Citrien lemon ring zilver druppel facet groot – verstelbaar

109.00 incl. btw

Deze mooie Citrien lemon ring is gemaakt van 925 sterling zilver. De ring is verstelbaar en is 1 cm hoog.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561078827 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

De Citrien lemon ring zilver druppel facet groot kopen

Deze 925 sterling zilver Citrien ring is handgemaakt in India. De Citrien ring weegt 8 gram en is 1 cm hoog. De steen op de ring is 2 cm bij 1,5 cm. De ring is verstelbaar.

De werking van de Citrien lemon ring zilver druppel facet groot

Citrien is een hartverwarmende steen die je vrolijk stemt. Let op: deze steen wordt vaak gemaakt door het zelf branden/verhitten van Amethist. Door Amethist op hoge temperatuur te verhitten wordt hij donkergeel. De eigenschappen zijn hierdoor in vergelijking met de natuurlijke soort minder sterk. Let daarom op dat je niet de verhitte (ook wel gebrande Citrien genoemd) versie koopt voor healing doeleinden. De natuurlijke Citrien heeft op natuurlijke wijze zijn gouden kleur gekregen. Bij Moonchildren vermelden we het altijd al de Citrien verhit is. Staat er niets in de productnaam dan is de Citrien op natuurlijke wijze gevormd. De steen staat voor openheid, levenslust, levensmoed en vitaliteit. Ook kan de steen je zelfvertrouwen een boost geven. Citrien vermindert faalangst, zwaarmoedigheid, depressies en angsten. Het mineraal stimuleert het concentratievermogen en de creativiteit. Hij heeft een positieve werking op de zenuwen, de maag, de milt en de alvleesklier.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Citrien druppel ring perfect bij jouw sieradencollectie en heb jij behoefte aan openheid en concentratie die de Citrien ring te bieden heeft? Bestel de Citrien druppel ring direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.