Cichorei kruid 50g – 100g

2.503.95 incl. btw

Artikelnummer: 802071 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Cichorei kruid nodig?

Cichorei kruid kan je bestellen bij Moonchildren.nl. Wij streven ernaar zo’n volledig mogelijk kruiden, wortelen en planten assortiment te ‘groeien’. Cichorei kruid is niet zo bekend, maar toch hebben we het voor de liefhebber. Dus mis jij nog een kruid? Laat het ons dan gerust weten.

Bij wet zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassingen van kruiden. Gebruik je momenteel geneesmiddelen? Stop dan niet met de inname van deze medicijnen. Vervang medicijnen nooit zonder eerst een arts te raadplegen. Zorg dat u zich bij aandoeningen, complicaties, zwangerschap en andere afwijkende omstandigheden eerst goed laat informeren.

Wil je meer diepgaande informatie over het werken met kruiden en natuurlijke producten? Kies er dan voor om onze losse workshop: zintuigontwikkeling, het jaarprogramma opleiding tot heks of de workshop reeks: Bone Magic te volgen. Er is in de hekserij workshops volop ruimte om vragen te stellen – en zelf te oefenen – met het ontwikkelen van je zintuigen. Zintuigelijke ontwikkeling staat los van het inwendig gebruik van kruiden. We gaan in deze workshop niet in op de inname van kruiden.

Extra informatie

Gewicht N/B
Cichoreikruid

Cichoreikruid 50g, Cichoreikruid 100g

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop