Chrysopraas ring in zilver (bijgekleurd) nr.3 – 17,5

53.00 incl. btw

Zilveren ring in maat 18 met half-edelsteen Chrysopraas. Hangemaakt in 925 sterling zilver en een Chrysopraas van 15 x 15 mm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561076267 Categorieën: ,

Beschrijving

De Chrysopraas ring in zilver (bijgekleurd) nr.3 – 17.5 kopen

De half-edelsteen Chrysopraas in een prachtige zilveren ring. Het zilver is 925 sterling en deze ring is handgemaakt! De Chrysopraas is 15 x 15 mm. Deze steen is bijgekleurd. Ringmaat 17.5 met een gewicht van 5 gr.

De werking van Chrysopraas

Chrysopraas is een mineraal welke staat voor vertrouwen, geborgenheid en geestelijke groei. Chrysopraas heeft een positieve werking op de lever en de zintuigen. Het mineraal vermindert onrust, liefdesverdriet en relatieproblemen. Chrysopraas werkt heilzaam bij huidaandoeningen, alvleesklier en een hoge bloeddruk.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Chrysopraas ring in zilver maat 17.5 perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan vertrouwen en geborgenheid die Chrysopraas jou te bieden heeft? Bestel de Chrysopraas ring in zilver maat 17.5 direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.