Celestien ruw stuk 450-600 gram

49.90 incl. btw

Cluster van de edelsteen Celestien in heel mooie kwaliteit. Dit stuk is 450-600 gram. Vindplaats van Celestien is Madagaskar. LET OP! Kan afwijken van de foto.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561194862 Categorie:

Beschrijving

De Celestien ruw 450-600 gram kopen

Een ruwe cluster van de edelsteen Celestien in ontzettend goede kwaliteit, deze Celestien wordt gevonden in Madagaskar. Dit stuk zit tussen 450 en 600 gram, dus let op, hij kan afwijken van de foto qua formaat en vorm.

De werking van Celestien ruw

Celestien, ook bekend als coelestien of celestiet, is een mineraal dat veel wordt gelinkt aan spirituele en energetische eigenschappen. Sommigen geloven dat celestien de communicatie met engelen, hogere wezens en spirituele gidsen kan vergemakkelijken. Het kan worden gebruikt tijdens spirituele praktijken en meditatie om een diepere verbinding met het spirituele rijk tot stand te brengen. Celestien staat bekend om zijn kalmerende energie. Het kan helpen bij het bevorderen van innerlijke vrede, sereniteit en een gevoel van rust. Veel mensen gebruiken celestien als een hulpmiddel bij angstmanagement en stressverlichting.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze mooie Celestien perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de rust en inzicht die deze Celestien cluster te bieden heeft? Bestel de Celestien ruw dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.