Celestien ruw AAA nr.25

53.20 incl. btw

Cluster van de edelsteen Celestien in superkwaliteit. Dit stuk is 430 gram en 9 cm breed. Vindplaats van Celestien is Madagaskar. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561198464 Categorie:

Beschrijving

De Celestien ruw kopen

Een ruwe cluster van de edelsteen Celestien in superkwaliteit, deze Celestien wordt gevonden in Madagaskar. Dit stuk is 556 gram en 9 x 8 x 4,5 cm. Celestien is meestal gekristallisseerd en groeit vaak in bolvormige geoden.

De werking van Celestien ruw

Celestien, ook bekend als celestiet of coelestien, is een mineraal dat vaak wordt geassocieerd met spirituele en energetische eigenschappen. Celestien wordt soms gebruikt om helderheid van geest en intuïtie te bevorderen. Het kan helpen om inzicht te verkrijgen in situaties en beslissingen. Veel mensen gebruiken celestien als een hulpmiddel bij stressverlichting en angstmanagement. Sommige mensen geloven dat celestien de communicatie met engelen, spirituele gidsen en hogere wezens kan vergemakkelijken. Het kan worden gebruikt tijdens meditatie en spirituele praktijken om een diepere verbinding met het spirituele rijk tot stand te brengen. Celestien wordt geassocieerd met het balanceren en stimuleren van het keelchakra (vishuddha). Dit kan helpen bij het verbeteren van communicatie, zowel verbale als spirituele, en het uiten van gedachten en emoties op een duidelijke en effectieve manier.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze mooie Celestien perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de helderheid en inzicht die deze Celestien te bieden heeft? Bestel de Celestien ruw dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.