Celestien gekristalliseerd A nr. 02

376.00 incl. btw

Gekristalliseerd stuk Celestien uit Madagaskar. Deze prachtige Celestien kristal is 13,5 cm hoog en 1,79 kilo. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561202772 Categorieën: ,

Beschrijving

De Celestien gekristalliseerd A nr.2 kopen

Mooi ruw stuk gekristalliseerde Celestien met een gezaagde voet, zodat hij kan staan. De vindplaats van deze Celestien is Madagaskar. Dit stuk is 13,5 x 9,5 x 7 cm en 1790 gram. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de gekristalliseerde Celestien

Ruwe celestien, ook wel bekend als celestiet, is een prachtige edelsteen met diverse spirituele en energetische werkingen. Hier is een uitleg van de werking van ruwe celestien:

Keelchakra: Celestien wordt vaak geassocieerd met het keelchakra dat verantwoordelijk is voor communicatie en zelfexpressie. Het kan helpen bij het verbeteren van je vermogen om je gedachten en gevoelens effectief uit te drukken en te communiceren. Heling en genezing: Deze steen kan worden gebruikt voor energetische heling en het balanceren van de chakra’s.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Celestien nr.2 perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zelfexpressie en chakrabalans die de Celestien edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Celestien ruw dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.