Carneool sculptuur 800-850 gram (Madagaskar)

92.35 incl. btw

Mooi Carneool sculptuur van 800 – 850 gram. De vindplaats is Madagaskar.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561193889 Categorieën: ,

Beschrijving

Carneool sculptuur 800 – 850 gram (Madagaskar) kopen

Mooi Carneool sculptuur van 800 – 850 gram. Het sculptuur is ca. 7 – 9 cm breed en 11 – 13 cm hoog. De vindplaats is Madagaskar. Let op! ieder sculptuur is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.

De werking van Carneool

Carneool heeft een aardende en kalmerende werking. De steen activeert het basischakra. Carneool is een opbeurende steen. Het mineraal kan ervoor zorgen dat je snel en pragmatisch problemen kunt oplossen. Carneool stimuleert de opname van vitamines en mineralen. Carneool vermindert nachtmerries, spierpijn en negatieve emoties van anderen zoals jaloezie en woede. De steen bevordert zelfvertrouwen, creativiteit, standvastigheid en kan motivatie geven. Carneool heeft een positief effect op de spijsvertering, de nieren, de spataderen en de vrouwelijke geslachtorganen (waardoor de vruchtbaarheid wordt ondersteund). Het mineraal werkt heilzaam bij darmklachten en fantoompijnen. Ook kan Carneool helpen bij problemen van seksuele aard zoals frigiditeit en impotentie. Het mineraal leert je om dingen te accepteren en brengt je succes. Carneool kan de angst voor de dood opheffen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel carneool sculpturen direct online bij edelstenen webshop Moonchildren

Past dit sculptuur perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de kalmte en creativiteit die de Carneool te bieden heeft? Bestel het gepolijste stuk direct online bij edelstenen webshop moonchildren en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.