Calciet zebra ruw stuk 1 – 1,25 kg

66.80 incl. btw

Ruw stuk zebra Calciet van 1 – 1,25 kg. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561194336 Categorie:

Beschrijving

Calciet zebra ruw stuk 1 – 1,25 kg kopen 

Ruw stuk zebra Calciet. Het stuk weegt 1 tot 1,25 kg. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s. 

De werking van Calciet 

Calciet stimuleert alle soorten groei en ontwikkeling, vooral op het spirituele vlak. De steen bevordert het geheugen, zelfvertrouwen, concentratievermogen en het analytisch inzicht. Calciet kan je weer in contact brengen met je innerlijke kind en de fantasie die je als kind had. Het mineraal heeft een positief effect op de banden, de gewrichten, het hart, het immuunsysteem en de pezen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit mooie ruwe stuk perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de concentratie en het zelfvertrouwen die de Calciet zebra te bieden heeft? Bestel het ruwe stuk van 1 tot 1,25 kg direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.