Calciet zebra ruw stuk 0,75 -1 kg

55.80 incl. btw

Mooi ruw stuk van Calciet zebra. Het stuk weegt 0,75 – 1 kg. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561194329 Categorie:

Beschrijving

Calciet zebra ruw stuk 0,75 -1 kg

Mooi ruw stuk van Calciet zebra. Het stuk weegt 0,75 – 1 kg. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.

De werking van Calciet zebra

Calciet bevordert zelfvertrouwen, geheugen, concentratie en het analytisch inzicht. De steen kan je weer in contact brengen met je innerlijke kind en da fantasieën die je had als kind. Calciet stimuleert alle soorten van groei en ontwikkeling, maar vooral op het spirituele vlak. Het mineraal heeft een positief effect op de gewrichten, de banden, de pezen, het immuunsysteem en het hart.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel calciet zebra direct online

Wil jij dit ruwe stuk calciet zebra kopen omdat het perfect past bij jouw interieur? Of kies je het juist om je zelfvertrouwen en spirituele groei te bevorderen?  Bestel het ruwe stuk zebra calciet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.