Calciet perzik sculptuur 400 – 550 gram

54.00 incl. btw

Sculptuur van Calciet perzik. Het sculptuur is ca. 9 – 12 cm hoog.  

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561193193 Categorieën: ,

Beschrijving

Het Calciet perzik sculptuur 400 – 550 gram kopen

Gepolijst sculptuur van Calciet perzik. Het sculptuur is 9 – 12 cm hoog en 7 – 9 cm breed. Het sculptuur weegt 400 tot 550 gram. De vindplaats is Madagaskar. Let op! ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.

De werking van Calciet perzik

Perzik Calciet bevordert plezier, kracht, creativiteit, vriendschap, zelfvertrouwen en blijdschap. De steen vermindert angsten. Calciet perzik heeft een positief effect op de huid, het bloed en de gewrichten. De steen werkt heilzaam bij wratten, wonden, zweren en uitslag. Calciet stimuleert de geestelijke, spirituele en lichamelijke groei.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel calciet perzik sculptuur direct online

Past dit sculptuur van 400 tot 550 gram perfect bij jouw interieur of praktijk? Of heb jij behoefte aan de kracht en plezier die de Calciet Perzik te bieden heeft? Bestel het sculptuur direct online bij spirituele webshop moonchildren en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.