Calciet honing edelsteenbol ca. 8,5 cm

88.00 incl. btw

Calciet honing edelsteen bol van ca. 8,5 cm. De gepolijste bol weegt ca. 0,87 kg.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561083425 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

De Calciet honing bol 8,5 cm kopen

Calciet honing edelsteen bol van ca. 8,5 cm. De gepolijste bol weegt ca. 0,87 kg. De Calciet honing bol is afkomstig uit Afghanistan. De bolvorm zorgt ervoor dat de energie gelijkmatig verdeeld wordt over de ruimte.
Let op! De Calciet bol kan afwijken van de foto’s.

De werking van Calciet honing

Calciet honing (Calciet champagne) kan je helpen om een positievere levenshouding aan te nemen. Honing Calciet bevordert hoop, moed en zelfvertrouwen. De steen vertegenwoordigt warmte en zachtheid, maar bezit ook een sterke transformerende kracht. Calciet honing kan helpen om oude pijnstukken rondom het 2e en 3e chakra te helen, zodat je weer op eigen kracht kunt vertrouwen.  

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze bol perfect bij jouw interieur/praktijk of heb jij behoefte aan de zachtheid en het zelfvertrouwen die de Calciet honing te bieden heeft? Bestel de edelsteen bol direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.