Calciet honing edelsteenbol ca. 10 cm

145.50 incl. btw

Edelsteen bol van Calciet honing. De Calciet honing bol is ca. 10 cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561083418 Categorieën: ,

Beschrijving

De Calciet honing bol 10 cm kopen
Edelsteen bol van Calciet honing. De Calciet honing bol is ca. 10 cm en weegt 1,4 kg. Afkomstig uit Afghanistan. Door de bolvorm wordt de energie van de honing Calciet gelijkmatig verdeeld over de ruimte.
Let op! De bol kan afwijken van de foto’s.

De werking van Calciet honing
Calciet honing wordt ook wel champagne Calciet genoemd. Het mineraal kan je helpen om een positieve levenshouding aan te nemen. Honing Calciet bevordert hoop, moed en zelfvertrouwen. De steen vertegenwoordigt warmte en zachtheid, maar bezit ook een sterke transformerende kracht. Calciet honing kan helpen om oude pijnstukken rondom het 2e en 3e chakra te helen, zodat je weer op eigen kracht kunt vertrouwen.  

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze bol perfect bij jouw interieur/praktijk of heb jij behoefte aan de moed en het zelfvertrouwen die de Calciet honing te bieden heeft? Bestel de edelsteen bol direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.