Calciet Caribbean blue edelsteen schijf nr.07

226.95 incl. btw

Een schijf van de half-edelsteen caribbean blue calciet uit Afghanistan, deze is 22,5 cm en 825 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561207531 Categorieën: ,

Beschrijving

De Calciet Caribbean blue schijf nr.7 kopen 

Een handgeslepen schijf van de half-edelsteen Calciet Caribbean blue. Dit stuk is 22,5 x 13 x 2 cm en 825 gram, de vlakke zijden zijn gepolijst. De vindplaats van deze Caribbean blue Calciet is Afghanistan. Gebruik dit Calciet mineraal ter decoratie in je woonkamer of als onderzetter en geniet zo van zijn prachtige energie! Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de geslepen Calciet Caribbean blue 

Een edelsteenschijf van Caribbean Blue Calciet uit Afghanistan heeft specifieke energetische eigenschappen die kunnen worden toegepast voor emotionele heling, innerlijke rust en spirituele groei. Caribbean Blue Calciet kan helpen bij het verminderen van stress, spanning en angstgevoelens. Door zijn kalmerende energie kan het een gevoel van ontspanning en welzijn bevorderen, waardoor het een waardevol hulpmiddel is bij stressmanagement. Deze steen kan ook worden gebruikt om een goede nachtrust te bevorderen. Het kalmeert de geest en verlicht eventuele rusteloosheid, waardoor het gemakkelijker wordt om in slaap te vallen en dieper te slapen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Caribbean blue edelsteenplak helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de ontspanning en de goeie nachtrust die de Calciet Caribbean blue edelsteen te bieden heeft? Bestel de edelsteenschijf dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.