Calciet blauw sculptuur nr.02

185.90 incl. btw

Handgeslepen sculptuur van de half-edelsteen blauwe Calciet. Deze Calciet is 1,43 kilo en 11,5 cm hoog. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561203656 Categorieën: ,

Beschrijving

De Calciet blauw sculptuur nr.02 kopen 

Prachtig edelstenen sculptuur van Calciet blauw. Deze Calciet is 1430 gram in gewicht en 11,5 x 9 x 7 cm. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de sculptuur Calciet blauw

Blauwe calciet staat bekend om zijn kalmerende en ontspannende energie. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning, en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en kalmte. Deze steen wordt geassocieerd met het keelchakra en kan helpen bij het verbeteren van communicatievaardigheden, zowel verbaal als non-verbaal. Het kan helpen bij het uiten van gedachten en gevoelens op een duidelijke en effectieve manier.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Calciet blauw perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de innerlijke rust en kalmte die de Calciet blauw edelsteen te bieden heeft? Bestel de sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.