Calciet blauw feng shui vlam 400-500 gram

89.00 incl. btw

Blauwe Calciet in vlamvorm van 400 – 500 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561194442 Categorie:

Beschrijving

De Calciet blauw feng shui vlam 400-500 gram kopen

Blauwe Calciet in vlamvorm van 400 – 500 gram. De feng shui vlam is ca. 5 – 7 cm lang en 3 – 5 cm breed. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.

De werking van Calciet blauw

De kleur van Calciet blauw is blauw/grijsachtig en staat erom bekend dat hij je spirituele ontwikkeling laat groeien. Blauwe Calciet bevordert de concentratie, communicatie en zelfacceptatie. De steen ondersteunt de drager met liefdevol handelen. Calciet blauw vermindert overgevoeligheid en pijnen (in het algemeen). Blauwe Calciet heeft een positief effect op de bloeddruk en harmoniseert het hartritme.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel de Calciet vlam direct online

Past dit mooie sculptuur perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de spiritualiteit en de concentratie die de blauwe Calciet te bieden heeft? Bestel de feng shui vlam direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.