Bergkristal vlam nr. 01

196.00 incl. btw

Prachtige vlam van Bergkristal. Dit unieke stuk is 9 x 5 x 19 cm en weegt ca. 1,535 kg. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 1000000086300 Categorie:

Beschrijving

Bergkristal vlam nr.01 kopen

Dit mooie sculptuur is 9 cm lang, 5 cm breed en 19 cm hoog. De Bergkristal ia afkomstig uit Madagaskar en weegt ca. 1,535 kg. Dit is een echte eyecatcher in jouw interieur!

De werking van Bergkristal 

Dankzij zijn helende, versterkende en geneeskrachtige werking is bergkristal al eeuwenlang een van de populairste stenen uit de geschiedenis van edelstenen. Bergkristal maakt je onpartijdig en helpt je bij het oplossen van problemen, maakt je liefdevol en schenkt balans en harmonie. Door zijn sterk reinigende en zuiverende werking is Bergkristal op vele gebieden in te zetten. Hij versterkt de concentratie en bevordert het helder denken. Bergkristal geeft je een helder inzicht in je eigen drijfveren en motieven en versterkt de omgeving en de werking van andere stenen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past dit vlam sculptuur perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan de zuiverende energie en helende kracht die de Bergkristal jou te bieden heeft? Bestel dit unieke stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.