Bergkristal sculptuur nr.2

88.20 incl. btw

Bergkristal sculptuur nr. 2. Het stuk is 8 cm lang, 6 cm breed en 11,5 cm hoog.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561193186 Categorieën: ,

Beschrijving

Bergkristal sculptuur nr.2 kopen

Bergkristal sculptuur nr. 2. Het stuk is 8 cm lang, 6 cm breed en 11,5 cm hoog. Het gepolijste sculptuur weegt ca. 0,98 kg. De vindplaats is Madagaskar.

De werking van Bergkristal 

Dankzij zijn helende, versterkende en geneeskrachtige werking is Bergkristal al eeuwenlang één van de bekendste en meest populaire stenen uit de geschiedenis van de edelstenen. Bergkristal heeft een zuiverende en reinigende werking. Het mineraal versterkt de omgeving en de werking van andere stenen. Bergkristal kan je een helder inzicht geven in je eigen drijfveren en motieven. De steen vermindert heimwee, haaruitval, angsten, depressie, besluiteloosheid en slapeloosheid. Bergkristal bevordert liefde, harmonie, concentratie en balans. Het mineraal werkt heilzaam bij migraine, krampen, menstruatieklachten, pijn, brandende voeten, griep, maagstoornissen, oogaandoeningen, huiduitslag, jeuk, jeugdpuistjes, ooraandoeningen, angina, winterhanden/voeten, leverklachten, (zenuw) ontstekingen en epilepsie. Bergkristal heeft een positief effect op het hart, het immuunsysteem en de borstvoeding. Als elixer werkt Bergkristal goed bij aambeien (uitwendig toepassen).

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel bergkristal online

Past dit mooie stuk nr. 2 perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de reiniging en balans die de Bergkristal te bieden heeft? Bestel dit stuk direct online bij webshop moonchildren en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.