Bergkristal rood met cactuskristallisaties, nr.27

159.00 incl. btw

Stukje rode Bergkristal met cactuskristallisaties. Vindplaats Marokko. Afmetingen 11,5 x 5,5 x 6 cm en gewicht 426 gram.

Op voorraad

Beschrijving

Stukje rode Bergkristal met cactuskristallisaties. Vindplaats Marokko. Afmetingen 11,5 x 5,5 x 6 cm en gewicht 426 gram.

 

Rode Bergkristal, ook wel rode Kwarts genoemd, heeft naast de zuiverende en reinigende werking van Bergkristal ook door de combinatie van kwarts en ijzer een sterk aardende en vitaliserende werking. Hij werkt op de onderste chakra’s door deze te openen en tevens op de bovenste chakra’s, wat je zal helpen je (hoger) doel te manifesteren. Gelijk verbind hij deze aardechakra met de hogere waardoor de hogere energieën in het aardse lichaam geaard raken. Rode Bergkristal is een enorm krachtige healer. Hij wekt o.a. Kundalini energie op wat weer levenvreugde geeft. Tevens helpt hij je om een goed beeld van jezelf te krijgen. Hij kan helpen om allerlei blokkades op te heffen, met name op het gebied van seksualiteit, hij helpt bij gewichtsproblematiek en hij helpt bij het neutraliseren van woede

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop