Bergkristal crackle mix 1 kg. trommelstenen (gekleurd) (mt3)

85.00 incl. btw

1 kilo Bergkristal crackle mix trommelstenen. Er zitten ca. 70 tot 80 trommelstenen in een kilo.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561072993 Categorie:

Beschrijving

De 1 kilo Bergkristal crackle trommelstenen mix (gekleurd) (mt3) kopen
1 kilo Bergkristal crackle mix trommelstenen (mt3). Er zitten ca. 70 tot 80 Bergkristal crackle trommelstenen in een kilo. Het formaat is 2 tot 4 cm. Let op! De trommelstenen zijn bijgekleurd.

De werking van de Bergkristal
Bergkristal is een zeer populaire steensoort. De steen heeft een zuiverende en reinigende werking. Bergkristal versterkt de werking van andere edelstenen. Het kristal vermindert heimwee, haaruitval, angsten, depressies, besluiteloosheid en slapeloosheid. Bergkristal werkt heilzaam bij pijn, kramp, migraine, menstruatieklachten, griep, oogaandoeningen, maagstoornissen, jeuk, epilepsie, angina en leverklachten. Bergkristal bevordert harmonie, concentratie en liefde. Het kristal heeft een positief effect op de borstvoeding, het hart en het immuunsysteem.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen deze gekleurde trommelstenen perfect bij jouw project of interieur? Of heb jij behoefte aan de harmonie en het concentratievermogen die de Bergkristal te bieden heeft? Bestel de knuffelstenen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.