Barnsteen blauw sculptuur nr.02

95.00 incl. btw

Sculptuurtje van de half-edelsteen blauwe Barnsteen uit Indonesië. Deze steen is 8,5 cm en 158 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561200648 Categorieën: ,

Beschrijving

De Barnsteen blauw sculptuur nr.2 kopen

Prachtig gepolijst kunstwerkje van Barnsteen blauw. De steen is 8,5 x 6 x 7 cm en weegt 158 gram. Zet deze bijzondere sculptuur van Barnsteen blauw als decoratie in je woning. De vindplaats van deze Barnsteen blauw is Indonesië. Met UV licht kleurt de steen blauw.

De werking van de Barnsteen blauw sculptuur 

Een barnsteen sculptuur heeft verschillende eigenschappen die de werking ervan bepalen. Barnsteen staat bekend om zijn helende eigenschappen, vooral in verband met het verminderen van stress, het bevorderen van een gevoel van welzijn en het stimuleren van een positieve gemoedstoestand. Deze sculpturen worden vaak gewaardeerd vanwege hun esthetische schoonheid en unieke patronen en insluitsels. De energie van barnsteen kan helpen bij het creëren van een rustgevende sfeer in de omgeving waarin de sculptuur zich bevindt. Het staat erom bekend negatieve energieën af te weren en een kalmerende, geruststellende atmosfeer te bevorderen. Barnsteen wordt ook geassocieerd met het stimuleren van creativiteit en vitaliteit. Het kan helpen bij het vinden van inspiratie en het bevorderen van een gevoel van levendigheid en energie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Barnsteen blauw sculptuur nr.2 helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de levendigheid en energie die de Barnsteen blauw edelsteen te bieden heeft? Bestel deze blauwe Barnsteen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.