Bariet / Calciet / Chalcopyriet ruw nr.2

136.00 incl. btw

Ruw stukje edelsteen, combinatie van Bariet, Calciet en Chalcopyriet, 354 gram en 8,5 cm lang. Vindplaats van deze Bariet is Marokko.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561199140 Categorie:

Beschrijving

De Bariet Calciet Chalcopyriet nr.2 kopen

Prachtig stukje ruwe Bariet met Calciet en Chalcopyriet uit Marokko. Deze half-edelsteen is 354 gram en 8,5 x 6,5 x 6 cm en heeft bijzondere kristallen.

De werking van de Bariet en Chalcopyriet nr.2 edelsteen

Bariet is een mineraal dat bestaat uit bariumsulfaat (BaSO4). Het heeft diverse toepassingen in de industrie, medische wetenschap en wordt gebruikt in spirituele praktijken. Emotionele Balans: In de spirituele wereld wordt bariet soms gebruikt voor het bevorderen van emotionele balans en het reinigen van negatieve energie. Meditatie en Bewustzijn: Het wordt ook gebruikt om hogere bewustzijnsniveaus te bereiken tijdens meditatie en om intuïtie te versterken. Mensen gebruiken bariet om dromen te versterken en innerlijke visie en inzicht te ontwikkelen.

Chalcopyriet, een koperijzerdisulfide mineraal met de chemische formule CuFeS2. Energie en Creativiteit: In de spirituele wereld wordt aangenomen dat chalcopyriet helpt bij het verhogen van energieniveaus en het stimuleren van creativiteit. Chakra Healing: Het wordt geassocieerd met het kruinchakra en zou helpen bij het openen van dit chakra, waardoor spirituele groei wordt bevorderd. Meditatie en Intuïtie: Sommige mensen gebruiken chalcopyriet tijdens meditatie om intuïtie te versterken en persoonlijk inzicht te verkrijgen. Verwijderen van Energieblokkades: Er wordt gedacht dat het kan helpen bij het verwijderen van energieblokkades in het lichaam en het bevorderen van een gevoel van welbevinden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Bariet met Calciet perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de reiniging en creativiteit die deze Bariet te bieden heeft? Bestel de ruwe Bariet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.