Bariet blauw / honing A ruw nr. 09

124.00 incl. btw

Ruw stukje half-edelsteen Bariet in honing/blauwe kleur, 120 gram en 9 cm lang. Vindplaats van deze Bariet is Marokko, deze soort is zeldzaam.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561199553 Categorie:

Beschrijving

De Bariet blauw honing nr.9 kopen

Prachtige zeldzame stukje ruwe Bariet blauw honing, deze komt uit Marokko. Deze half-edelsteen is 120 gram en 9 x 6,5 x 4,5 cm en heeft bijzondere kristallen en kleur. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Bariet blauw honing nr.9

Blauwe honing bariet, een variëteit van het mineraal bariet, wordt voornamelijk gewaardeerd om zijn spirituele en esthetische eigenschappen. Communicatie: Blauwe bariet wordt vaak geassocieerd met het verbeteren van communicatieve vaardigheden. Het wordt verondersteld te helpen bij het helder en effectief uiten van gedachten en ideeën.het verminderen van stress en angst. Meditatieve Staat: Bariet kan ondersteuning bieden bij meditatie, door te helpen een meer gefocuste en diepere staat van meditatie te bereiken. Droomwerk: Er wordt aangenomen dat blauwe bariet kan helpen bij het onthouden en interpreteren van dromen, waardoor het nuttig is voor mensen die zich bezighouden met dit soort werk. Spirituele Groei: Sommige mensen gebruiken blauwe honing bariet in hun spirituele praktijk om persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Bariet blauw perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de meditatieve staat en helderheid die deze honing blauwe honing Bariet te bieden heeft? Bestel de ruwe Bariet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.