Baby Ganesha stonework

450.00 incl. btw

Prachtige stone work Baby Ganesha gemaakt van koper. Het baby Ganesha Stonework beeld weegt ca. 4,78 kg en is 22 cm hoog.

Deze zal zeker prachtig staan in elke tempel (Puja), altaar of interieur.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1000000075069 Categorieën: ,

Beschrijving

Baby Ganesha Stonework beeld kopen

Dit beeld is gemaakt van koper. Het baby Ganesha Stonework beeld is 22 cm hoog en 14 cm breed. Hij weegt ca. 4,78 kg en is hol aan de binnenkant. De god zit in een meditatiehouding. Het beeld is afkomstig uit Tibet en afgewerkt met rode en turkoois gekleurde steentjes. 

Uitleg over de god Ganesha
Ganesha is in het pantheon van het hindoeïsme de deva met het olifantenhoofd. Hij is de zoon van Shiva (de god van het universum) en Parvati (moeder aarde). In de visie van hem staat een moeder boven een vader. De naam komt van de Sanskrietwoorden gana (menigte) en ish (god) en betekent: god van de menigte.

Het is de god van wijsheid, kennis, welvaart en vriendschap. Hij beschermd reizigers en laat hindernissen verdwijnen. Ganesha is zeer vriendelijk en liefdevol. De hindoes bidden tot Ganesha voor ze aan iets nieuws gaan beginnen. Dat kan zijn een nieuwe studie, een nieuwe auto, een nieuwe liefde of bijvoorbeeld een nieuwe dag.
Ganesha staat bekend als de poortwachter. Je ziet hem in Aziatische landen vaak naast deurposten, om het huis/gebouw te bewaken. 19 september is de geboortedag van de god. De geboortedag wordt ieder jaar gevierd in augustus of september en duurt 10 dagen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel baby ganesha stonework beeld direct online

Past dit baby ganesha stonework beeld perfect bij jou? Of heb jij behoefte aan de goddelijkheid van Ganesha? Bestel het beeld direct online en geef hem een mooie plek in jouw huis of winkel.