Aventurijn groen A ruw stuk 800-1000 gram

64.90 incl. btw

Groen Aventurijn A stuk van 800 – 1000 gram.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561080363 Categorie:

Beschrijving

Het Aventurijn groen A ruw stuk 800-1000 gr. kopen
Mooi ruw A stuk van groene Aventurijn. Het stuk Aventurijn groen weegt 800 – 1000 gram.

De werking van het Aventurijn groen A ruw stuk 800-1000 gr.
Groene Aventurijn is voor veel mensen een gelukssteen. Goed om te weten: als er gesproken wordt van Aventurijn, wordt er eigenlijk altijd  groene Aventurijn bedoeld. Het is een krachtige en gebruiksvriendelijke steen. Aventurijn groen bevordert optimisme, levenskracht, blijdschap en zelfvertrouwen ten aanzien van nieuwe situaties waarin je je begeeft. Het mineraal heeft een heilzame werking bij eczeem, neusbloedingen, haaruitval en acne. Groene Aventurijn kan een gunstige invloed hebben op baby’s en jonge kinderen die zich te traag ontwikkelen. De steen heeft een positieve werking op de bloedsomloop. Het mineraal repareert cellen en stimuleert nieuwe groei ervan. Aventurijn groen kan je helpen om te gaan met de ups en downs die het leven met zich meedraagt. Hij kan worden ingezet bij hartproblemen of wanneer je herstellende bent van een operatie of ziekte.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit ruwe stuk perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan het zelfvertrouwen en optimisme die de groene Aventurijn te bieden heeft? Bestel het stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.