Aragoniet zebra hart nr.1

605.00 incl. btw

Groot gepolijst hart van Aragoniet zebra. Het Aragoniet hart is 24 x 22 x 9 cm en weegt ca. 5,27 kg.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561083203 Categorieën: ,

Beschrijving

Het Aragoniet zebra hart nr. 1 kopen

Groot gepolijst hart van Aragoniet zebra. Het hart is 24 cm lang, 22 cm breed en 9 cm hoog. Het Aragoniet zebra stuk weegt ca. 5,27 kg en wordt gevonden in Afghanistan.

Onyx marmer is een combinatie van groene aragoniet met calciet. 

De werking van Aragoniet

Aragoniet heelt het emotionele lichaam en brengt deze ook weer in balans. Het mineraal kan ervoor zorgen dat je sereniteit vindt in moeilijke omstandigheden. Aragoniet vermindert slapeloosheid en rusteloosheid. De steen heeft een positief effect op het immuunsysteem, het uithoudingsvermogen, de spieractiviteit en de geestelijke ontwikkeling. Aragoniet is zeer geschikt om te gebruiken bij meditatie. Aragoniet moet regelmatig gereinigd worden. Dit kan onder stromend water of met salierook.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel het argoniet zebra hart direct online

Past dit prachtige hart perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan het uithoudingsvermogen die de Aragoniet te bieden heeft? Bestel het hart direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.