Anhydriet, engelenvleugel (Mexico) ruw p/kg

600.00 incl. btw

Ruwe Anhydriet engelenvleugel stukjes, de prijs is per kilo. Stukjes van ca. 7 tot 12 cm hoog op sokkeltje, (ca. 25 tot 50 gram per stuk. Vindplaats Mexico.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561068996 Categorie:

Beschrijving

Ruwe Anhydriet engelenvleugel stukjes, de prijs is per kilo. Vindplaats Mexico.

 

Het mineraal anhydriet is de gedehydrateerde variant van gips, met als chemische formule CaSO4. Door compactie ontstaan uit natuurlijke gipsafzettingen anhydrietpakketten. Deze kunnen zeer omvangrijk worden en deze evaporieten gelden als goede seals (afsluitingen) voor reservoirs.

 

De edelsteen Anhydriet heeft heilzame werking bij koorts en werkt koorts verlagend. Het heeft een ontgiftende werking met name op het bindweefsel. Heilzaam bij hoofdpijn en migraine. De edelsteen Anhydriet helpt je om in contact te komen met engelen, begeleidt de transformatie en vergroot het bewustzijn. Het is een beschermende steen bij mentale overbelasting.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!