Amethist ruw stuk Vera Cruz nr.1126

625.00 incl. btw

Zeer bijzondere op moedergesteente gekristalliseerde Vera Cruz Amethist uit Mexico. Het gewicht is 510 gr.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1000000061314 Categorie:

Beschrijving

De Amethist ruw stuk Vera Cruz nr.1126 kopen

Een zeldzaam en bijzonder stukje Vera Cruz Amethist die op moedergesteente is gekristalliseerd. De naam komt van de enige vindplaats van deze soort Amethist, namelijk in de Los Vigas mijn in Vera Cruz in Mexico. De afmetingen van het stukje zijn 18 x 12 x 5.5 cm en het weegt 510 gr.

De werking van Amethist

Samen met Bergkristal en Roze Kwarts is Amethist één van de bekendste edelstenen die er is. Dat is natuurlijk niet voor niets! Amethist staat erom bekend dat het je hoofd helder maakt en zelfinzicht brengt, waardoor je leert eerlijk te kijken naar jezelf. Slechte gewoontes en verslavingen kun je daardoor erkennen en achter je laten. Het inzicht wat je kunt krijgen in je gevoelens helpt je om bepaalde ervaringen een plek te geven. Zo helpt de steen bij de verwerking van verdriet, boosheid, negatieve gedachtes en trauma’s. Ook bevordert Amethist spirituele groei.

De Vera Cruz hoort door zijn puurheid tot de beste kwaliteiten Amethist met vaak lange prismatische kristallen, die alleenstaand of in clusters groeien. De edelsteen heeft alle eigenschappen van Amethist maar is hoogfrequent en werkt daardoor zeer krachtig en diep. De Vera Cruz Amethist helpt je paranormale vermogens te openen en bevordert meditatie en buitenlichamelijke ervaringen en reizen. Hij helpt je bij de transformatie van alles wat je niet meer nodig hebt.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past dit Amethist ruw stuk Vera Cruz perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan inzicht en bescherming die Amethist jou te bieden heeft? Bestel de Amethist ruw stuk Vera Cruz direct online en ervaar zelf hoe de kracht van het symbool jou extra steun biedt.