Amethist ring zilver 9-spirits – 18

Prachtige zilveren ring van Amethist maat 18. De 9 spirits ring is 2,4 x 1,4 x 0,5 cm hoog.  

Artikelnummer: 8718561080776 Categorie:

Beschrijving

De Amethist ring zilver 9-spirits – 18 kopen
Prachtige zilveren ring van Amethist maat 18. De 9 spirits ring is 2,4 cm lang, 1,4 cm breed en 0,5 cm hoog. De ring weegt 5,3 gram. Handgemaakt in India.

De werking van Amethist
Amethist is samen met Bergkristal en Roze kwarts één van de bekendste stenen die er is. Dat is natuurlijk niet voor niets! Amethist staat erom bekend dat het je hoofd helder maakt en zelfinzicht brengt, waardoor je leert eerlijk te kijken naar jezelf. Slechte gewoontes en verslavingen kun je daardoor erkennen en achter je laten. Amethist kan helpen bij het verwerken van verdriet, boosheid, trauma’s en negatieve gedachtes. Het mineraal heeft een positieve werking op de bloedsomloop, de bloedsamenstelling, het zenuwstelsel, het hart en de vaten. Amethist werkt heilzaam bij hoofdpijn, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, stress en nervositeit. De steen bevordert de concentratie, spiritualiteit, de intuïtie en een gevoel van compassie. Amethist wordt in de edelstenentherapie gebruikt tegen migraine en slaapproblemen. De steen wordt onder andere gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie, massage en edelsteentherapie. Amethist kan reinigend werken op het lichaam, maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze 9 – spirit ring perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de concentratie en het zelfinzicht die de Amethist te bieden heeft? Bestel de ring direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.