Amethist groen hanger in zilver nr.2

55.00 incl. btw

Zilveren hanger met de half-edelsteen groene Amethist (Prasioliet). De hanger is 15 mm lang en is handgezet in 925 sterling zilver. (De hanger wordt zonder ketting geleverd.)

Uitverkocht

Artikelnummer: AmgHZ02a Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Zilveren hanger met de half-edelsteen groene Amethist (Prasioliet). De hanger is 15 mm lang en is handgezet in 925 sterling zilver. (De hanger wordt zonder ketting geleverd.)

 

Prasioliet is groene amethist en ontstaat door de verhitting van paarse amethist. De steen sterkt het doorzettingsvermogen en helpt je je eigen gevoelens trouw te blijven. Daarnaast is de halfedelsteen Prasioliet goed voor nagels en haar en heeft een positieve werking op het hart, ademhaling en bloedsomloop. Prasioliet kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. De verhitting van Amethist tot Prasoliet kan op natuurlijke wijze gebeuren door vulkanische activiteit, maar het wordt ook regelmatig kunstmatig verhit. Bij Ruben Robijn zetten we er in het laatste geval altijd bij dat de steen verhit is. De werking is in dit geval gelijk, maar iets minder sterk dan natuurlijk verhitte stenen.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

 

Past deze Amethist groen hanger in zilver nr.2 perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan doorzettingsvermogen en trouw aan je gevoelens die Prasioliet jou te bieden heeft? Bestel de Amethist groen hanger in zilver nr.2 direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop