Amethist geode nr.003

723.00 incl. btw

Prachtige Amethist geode van 20 cm breed, 14 cm diep en 38,5 cm hoog. Het stuk weegt 14,75 kg.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561194701 Categorie:

Beschrijving

Amethist geode nr.003 kopen

Prachtige Amethist geode van 20 cm breed, 14 cm diep en 38,5 cm hoog. Het stuk weegt 14,75 kg en is afkomstig uit Brazilië. Een uniek stuk voor in je interieur!

De werking van Amethist

Amethist is samen met Bergkristal en Roze kwarts één van de bekendste stenen die er is. Dat is natuurlijk niet voor niets! Amethist staat erom bekend dat het je hoofd helder maakt en zelfinzicht brengt, waardoor je leert eerlijk te kijken naar jezelf. Slechte gewoontes en verslavingen kun je daardoor erkennen en achter je laten. Amethist kan helpen bij het verwerken van verdriet, boosheid, trauma’s en negatieve gedachtes. Het mineraal heeft een positieve werking op de bloedsomloop, de bloedsamenstelling, het zenuwstelsel, het hart en de vaten. Amethist werkt heilzaam bij hoofdpijn, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, stress en nervositeit. De steen bevordert de concentratie, spiritualiteit, de intuïtie en een gevoel van compassie. Amethist wordt in de edelstenentherapie gebruikt tegen migraine en slaapproblemen. De steen wordt onder andere gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie, massage en edelsteentherapie. Amethist kan reinigend werken op het lichaam, maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel amethist geode direct online bij moonchildren

Past dit unieke stuk perfect bij jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de spiritualiteit en de rust die de Amethist te bieden heeft? Bestel de geode direct online bij Moonchildren en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.