Amethist geode klein nr. 06

97.00 incl. btw

Kleine Amethist geode van 14 cm hoog en 690 gram, vindplaats is Brazilië.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561200204 Categorie:

Beschrijving

De Amethist geode klein nr.6 kopen

Superleuke kleine Amethist geode uit Brazilië. Deze Amethist geode is 15 x 7 x 5,5 cm en 690 gram, je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Amethist geode klein nr.6

Een amethistgeode is een prachtig stuk gesteente dat meestal bestaat uit een holle ruimte aan de binnenkant die bekleed is met amethistkristallen. Amethist wordt gevonden voornamelijk in Uruguay en Brazilië. De Amethist geoden zijn prachtige decoratiestukken voor in je huis. Hier is een uitleg over de werking en eigenschappen van een amethistgeode:

Energie en balans: Een amethistgeode wordt verondersteld positieve energie te genereren en negatieve energie te transformeren. Het kan helpen bij het creëren van een rustige en harmonieuze sfeer in de ruimte waarin het zich bevindt. Sommige mensen gebruiken amethistgeoden voor meditatie en spirituele praktijken om hun spirituele groei te ondersteunen.

Plaatsing en onderhoud: Om de voordelen van een amethistgeode te ervaren, kun je deze in een ruimte plaatsen waar je de energie wilt verbeteren. Het is belangrijk om de geode af en toe te reinigen om eventuele opgenomen negatieve energieën los te laten. Dit kan worden gedaan door de geode in het zonlicht te plaatsen, deze te reinigen met zuiver water of door hem te omringen met reinigende stenen zoals salie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Amethist geode nr.6 helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de energie en balans die de Amethist edelsteen te bieden heeft? Bestel de Amethist dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.